Tevfik Sırrı Gür Anaokulu
ÇANKAYA MAH. İSTİKLAL CAD. TEVFIK SIRRI GÜR ANAOKULU BLOK NO 81A AKDENİZ / MERSİN
.

VİZYON

Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

MİSYON

Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.günümüz teknoloji çağında öğrencilerimiz ve doğal paydaşımız olan velilerimiz için önceliğimiz teknoloji bağımlılığı konusunda bilinçli bireyler yetiştirmektir. İnternet güvenliği, siber zorbalık, teknoloji bağımlılığı gibi modern sorunların üstesinden gelmek adına öğrencilerimizin velilerimizin ve öğretmenlerimizin periyodik olarak çağa ayak uydurmasını sağlamaktır.

İkili Öğretim

Sabah Grubu:07:30-12:30 Öğlen Grubu:12:30-17:30 Tam Gün Grubu:07:30-17:30

Okulumuz il merkezindedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuzun alanı 168.14m2dir.okulumuzun arka cephesinde Atatürk Evi,sağ cephesinde Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi,sol cephesinde Özgür Çocuk Parkı bulunmaktadır.

Proje Çalışmaları

Kurumumuz öğretmenleri aktif olarak e-Twinning projeleri yapmakta ve bu projeleri okul bazında diğer öğretmenlerle paylaşmaktadır. Öğretmenlerimiz E-Twinning Ulusal ve Avrupa kalite etiketi sahibidir.

E-Twining Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Akreditasyonu (KA121)